Colours of Orthodoxy – Poland photography exhibtion | Ortodoksisuuden värit – Puola -valokuvanäyttely Uspenskin katedraalilla 16.7.–12.8.

Alkaa 16.07.2017 12:30 Loppuu 12.08.2017 15:00

The exhibition Colours of Orthodoxy – Poland presents over 200 photos taken by 57 photographers. The exhibiton takes us on a colourful journey showing the colours of Orthodoxy in Poland seen through the camera lenses and hearts of the photographers. You can see churches, religious customs, colourful and respected persons connected with Orthodox faith: clergy and believers.

The vernissage takes place on the 16th of July outdoors at the Uspenski Cathedral Helsinki. The exhibition is open until 12th of August.

The exhibition is curated by association OrthPhoto.net and in Helsinki it is produced in collaboration with the Orthodox Parish of Helsinki.

Colours of Orthodoxy – Poland exhibiton will be exhibited at the same time in Vilnius, Moscow and St. Petersburg.

Facebook-event of the exhibition

Ortodoksisuuden värit – Puola -valokuvanäyttely esittelee yli 200 valokuvaa 57 eri valokuvaajan taltioimana. Kameran linssien läpi on tallennettu niin kirkkorakennuksia, uskonnollisia tapoja, papistoa kuin maallikoita Puolan ja ortodoksisen uskonelämän kontekstissa.

Näyttely avataan 16. heinäkuuta ja se on esillä Uspenskin katedraalin pihan ylätasanteella 12. elokuuta saakka.

Näyttelyn on kuratoinut OrthPhoto.net ja se on toteutettu Helsingissä yhteistyössä Helsingin ortodoksisen seurakunnan kanssa.

Ortodoksisuuden värit – Puola -näyttely on esillä Helsingin lisäksi samanaikaisesti Vilnassa, Moskovassa ja Pietarissa.

Näyttelyn Facebook-tapahtuma

28.6.2017

Tapahtumakalenterista löydät kerhot ja tapahtumat eri puolilla seurakuntaa. Sivun oikean reunan Kategoriat-valikosta voit valita tietyn alueen tai toimintamuodon.

Voit tutustua tarkemmin seurakunnan eri alueiden toimintaan tästä.