KESÄKUUKAUDET KUTSUVAT PRAASNIEKOILLE

Kesan praasniekat

Valtaosaa seurakunnan alueen pyhäkköjä juhlistetaan kesäkuukausina. Praasniekat tarjoavat mahdollisuuden tutustua laajan seurakunnan eri alueisiin ja yhteisöihin, sillä pyhäkön nimikkojuhla on myös koko seurakunnan yhteinen juhla.

Heinäkuussa juhlitaan niin Järvenpäässä, Hangossa, Helsingissä kuin Lopella, jossa tänä vuonna vietetään Kaunisniemen leirikeskuksen kirkon 40-vuotisjuhlapraasniekkaa. Elokuussa praasniekat kutsuvat Porvooseen, Helsinkiin ja Espooseen.

Kesän juhlakausi huipentuu elokuun lopulla vietettävään seurakunnan 190-vuotispääjuhlaan.

Tutustu seurakunnan kesän praasniekkakalenteriin ja 190-vuotisjuhlavuoden ohjelmaan.

Kaikki kesän praasniekkapalvelukset on merkitty myös jumalanpalveluskalenteriin.

Kuva: Vlada Wahlstén

7.7.2017

Muita artikkeleita tässä kategoriassa: « ORTODOKSISUUDEN VÄREJÄ USPENSKIN KESÄSSÄ

seurakunta palvelee myös Facebookissa